tefen

AGRITECHNICA 2023 noviteit: SmartSTEER CNH

Homburg kondigt met trots aan dat SmartSTEER werktuigbesturing nu ook compatibel is met de nieuwste generatie Case en New Holland trekkers met GPS-voorbereiding af fabriek.

Hiermee biedt Homburg een plug & play werktuigbesturingsoplossing die, via ISOBUS UT, naadloos integreert in de nieuwste Case AFS Pro 1200 displays en/of New Holland IntelliView™ 12 monitoren.

SmartSTEER is de meest geavanceerde, beproefde en gebruiksvriendelijke oplossing voor werktuigbesturing op de markt. Het biedt niet alleen de hoogste stuurnauwkeurigheid, maar ook hulp voor de bestuurder door de geïntegreerde kopakker-assistent. SmartSTEER kan op kopakkers automatisch pauzeren en hervatten of in plaats van pauzeren het werktuig achter de trekker centreren. Voor werktuigen (planters) biedt SmartSTEER daarbij nog de volgende extra’s:

  • Smart Follow Tractor-modus die ervoor zorgt dat getrokken planter op de kopakker spoorvolgend wordt en, zonder achteruit steken, recht het volgende spoor indraait
  • Achteruitrijden in de AB-lijn
  • Smart Reverse Steering op de kopakker: met behulp van GPS sturen we het werktuig recht achter de trekker tijdens het achteruitrijden, ook bij het maken van een bocht! Hierdoor kan de bestuurder een getrokken werktuig of planter gemakkelijk in een hoek van de kopakker sturen.

Voordelen van SmartSTEER werktuigbesturing

SmartSTEER verhoogt de capaciteit, ontlast de bestuurder, bespaart brandstof, tijd, bodem en brengt daarmee ROI (Return on Investment).

Installatie

SmartSTEER is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een Engelse of Duitse handleiding. De stuurmodule wordt via een hoofdkabelboom aangesloten op de ISOBUS-stopcontact van de trekker, de ontvanger, het stuurventiel en de wielhoeksensor. Voor Grimme planters zijn specifieke plug & play bekabelingen beschikbaar.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.