draincleaners

Terugblik op AGRITECHNICA 2023

De AGRITECHNICA is helaas weer voorbij.
Van 12-18 november hebben wij onze machines aan de vele bezoekers mogen laten zien. Dit jaar wist AGRITECHNICA maar liefst 460.000 bezoekers te trekken, wat het evenement tot een groot succes maakte.
Een kort overzicht van onze Agritechnica:

In de media...

Homburg Holland toonde op de Agritechnica haar producten SmartSOLUTIONS en Draincleaners en met de noviteiten trokken deze producten veel belangstelling van zowel gebruikers als journalisten. 

De heren van Landbouwmechanisatie kwamen langs voor een 10 stellingen/dilemma met Jack Thibaudier. Daarnaast hield Martin de Vries (de Loonwerker) een interview met productspecialist Ron Smit over Bogballe, waren er meerdere journalisten geinteresseerd in het gesloten vulsysteem van Tefen en kwam Trekkerweb langs voor verschillende videoreportages over o.a. SmartSOLUTIONS, Draincleaner en Tefen. Houd zeker onze socials in de gaten om de link hiervan niet te missen.

Homburg in de prijzen

Tijdens de AGRITECHNICA vond ook de uitreiking van de Silver Crest Award van Ag Leader plaats. De Silver Crest wordt uitgereikt voor de goede resultaten welke behaald worden door de importeur, met de hulp van een uitgebreid Ag Leader dealernetwerk.

Geert-Jan Giesberts, Jurrian Terpstra en Abeltje van Vliet mochten de award in ontvangst nemen, te midden van alle Ag Leader distributeurs, medewerkers van Ag Leader EMEA en Ag Leader collega's uit USA.

Garford

De InterRow van Garford, welke getoond werd op de Agritechnica, is de breedste getrokken Robocrop InterRow schoffel in Europa. Uniek vanwege zijn grootte en ontwerp. Ontwikkeld voor een Nederlandse klant, combineert deze 12 meter brede machine nauwkeurig schoffelen met de mogelijkheid om legaal over de weg te worden vervoerd. Het beschikt over geavanceerde technologieën zoals videocamera's en beeldanalysecomputers, is uitgerust met SmartCONTROL sectieschakeling en SmartSTEER werktuigbesturing.
Deze innovatieve schoffel, was te zien in hal 13 op de stand van Garford.

Betaalmethode Sofort Betaalmethode iDeal Betaalmethode Bancontact

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.